Charlotte Roels - De Vrouw Achter Jou

De Vrouw Achter Jou

Je loopt misschien al jaren met het idee rond om een presentatie te geven, een event op te zetten, een podcast op te nemen, etc. Maar waar begin je dan? Wat heb je er voor nodig? Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Of wil je een dag organiseren met gelijkgestemden en wil je dat in goede banen leiden. Hoe regel je dat? Wie houdt de planning in de gaten? En wie zijn die gelijkgestemden eigenlijk? Wellicht ben je al lekker bezig en denk je opeens “HELP! Ik weet het niet meer… Hoe nu verder?” Dan kan je een (creatieve) steun goed gebruiken.

Ook buiten het theater ben ik graag die creatieve steun voor iemand, een sparringspartner die je op weg helpt. Ik word daar heel blij van. Ik sta graag achter iemand – met een (figuurlijke) hand in de rug – en ook naast en vóór iemand. Ik werk graag met mensen. Met jou. 
 
Voor mij is het belangrijk dat het ten alle tijden jouw project, jouw idee blijft. Het is en wordt niet van mij. Ik ben er vóór jou. Jij gaat het doen, het uitvoeren, niet ik. Nou ja, misschien gaan we het ook wel samen uitvoeren, maar dat hangt van jouw idee af ;-D 

“Geef een man een vis en hij heeft een dag te eten. Leer een man vissen en hij heeft zijn hele leven eten.“

– Chinees gezegde 

Kortom, voor al die HELP momenten, de momenten waarop je mij voor, naast én achter je kan gebruiken – binnen én buiten het theater – laat het mij weten en wij gaan samen opzoek naar een samenwerking die bij ons beiden past. Zodat jij eindelijk jouw idee tot uitvoer kan brengen.