Charlotte Roels - De Vrouw Achter Jou

Storytelling

Podcasten
Wil jij beginnen met Podcasten alleen heb je geen idee hoe, wat, waar, waneer, waarom, (voor) wie? Misschien weet je dat laatste wel, maakt de rest alleen dat je nooit wilt beginnen?! Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik kan je helpen alles op te zetten, wat heb je nodig, hoe pak je het aan, waar begin je, waar praat je over, met wie, tegen wie en hoe je je verhaal edit tot een geheel.

Spreken voor groep
We hebben allemaal wel eens voor een groep gestaan. De een draait er z’n hand niet voor om, de ander denkt “STRESS!!” en de rode vlekken schieten omhoog. Net als je ademhaling. Niet handig. Wel begrijpelijk. Het is ook niet niets, al die ogen op je gericht. Ik kan helpen om hier beter mee om te gaan. Zodat jij weer wat ontspannender voor een groep kan staan en je verhaal over kan brengen.

Video
Maak je al video’s en denk je elke keer “Oké, diep ademhalen én GO”. Zie je er elke keer tegenop? Weet je niet waar je moet beginnen? Vraag je je soms af waarom je het doet? Of je niet beter kan stoppen met video’s maken? Ik kan je helpen! Samen gaan we kijken naar wat je al hebt aan video’s, hoe je het aanpakt, wat je kan helpen, tips en trics zodat jij weer plezier krijgt in het maken van video’s.

Social Media
Grappig dat deze hier bij staat. Ik ben namelijk zelf geen Queen op dit gebied. Ik heb er zelfs op privé gebied een kleine haat-liefde relatie mee. Ook voor mijn werk moet ik mijn best doen eraan te denken. Het in te zetten. Ik heb wel veel webinars en cursussen gevolgd. En het valt mij op dat je vooral veel moet. Je moet elke dag (of nog vaker) posts en story’s plaatsen. Je moet adverteren. Je moet zichtbaar zijn op alle kanalen. Je moet, je moet, je moet. En daar hou ik niet van. Ook niet van maar alles met de wereld delen. Het doen om het doen, heeft mijn inziens geen zin. Past het bij jouw verhaal, jouw bedrijf, prima! Anders alles toch eens tegen het licht houden en goed kijken & voelen wat er bij jou past. En daar help ik je graag bij!